Modern dans? Nej tack.

Godkväller :)
Har precis duschat, det va himla skönt. Va ju såklart och dansade innan, och sen efter dansen va vi på Jkpg's tetater med klassen för att kolla på en modern föreställning. Alltså, vad är grejen med moderna föreställningar?:s Jag fattar inte! Dom dansar knappt, dom har äckliga tinitusliknande ljud istället för musik och dom har galet fula "kläder" på sej. Visst dom va jätteduktiga så, och det måste vara grymt svårt att koreografera en sån föreställning, men ändå. Jag tycker inte modern dans är till för att visas upp, om det inte är modern dans á la So you think you can dance såklart. Där snackar vi bra modern dans!
Nej det va ingen inspirerande dansföreställning. Blev mest arg av dom jävla ljuden, som förövrigt typ fortfarande ringer i öronen.

Det här fick bli ett kort inlägg kände jag, för nu tänker jag sova:) Godnatt!

Puss och kram
/ Sofia

Bilderna

Jaa, här kommer då några av bilderna vi tog igår. Jag känner at vi är bra på att dansa, men kommer inte bli några modeller :)


Helt klart mitt favoritkort!
 
Här ser de lite ut som de tre vännerna och Elin xD aja


Jaa här är ju en hyffsat normal bild iaf :D



Men har inte fått alla kort än så får väl hoppas på nån riktigt lyckad :D

Puss och kram
/Elin


Bilder

Idag har vi tagit kort med våran dansgrupp Anonym. Än vet man ju inte om det blev nått bra men vi får ju hoppas :D Lägger såklart ut bilder när jag har fått dom :) Vi hade inget direkt tema på bilderna utan bara oss själva i allmänhet men de kan nog bli ganska fint iaf. Jag va ganska otaggad på att ta bilder idag först för efter tre danspass är man inte sitt snyggaste jag men lyckades nog dölja det mesta med maaassa smink haha. Påtal om dansen då så har vi dansat sjukt mycket olika stilar för en enda dag, orientalisk, afrikansk *2, street och sen vår jazz/aerobic inspererade dans :P (som vi ska visa upp på lördag på kultur dag/natt). Men de är ju alltid trevligt med variation.
Men som sagt så lägger jag (eller sofia) upp bilder så fort vi får dom :D
Puss och kram
/Elin


Lägger nu upp en gammal bild  sålänge från när jag och sofia hade tråkigt och tog lite bilder när vi dansade nån gång :)

Söndagkväll

Tjoho!
Mhm, så va det söndag igen. Det är helt galet va snabbt veckorna går nu för tiden. Det är ju faktiskt bara tre månader kvar av hela detta året. Var tog 2008 vägen? :O Alltså det känns ju verkligen som att tiden faktiskt går snabbare nu än va den gjorde förr. Jag minns att jag typ på mellanstadiet tyckte att en skolvecka var huuuur lååååång som helst. Men nu så hinner det ju knappt bli måndag innan veckan redan är slut. Märkligt det där.
Men men! Nästa vecka händer i alla fall händer detta:

  • Måndag: Dans och fotografering med Anonym (vår egna dansgrupp) efter skolan.
  • Tisdag: Kolla på dansföreställning med klassen och treorna på Jönköpings teater, denna gången någon modern föreställning. Får väl se om den är bra, moderna föreställningar kan ju va lite svåra att förstå sej på ibland. Och så fyller ju Martina år!
  • Onsdag: Inget speciellt händer? Balett på kvällen som vanligt bara.
  • Torsdag: Tänkte se om Martina har tid att träffas, så att jag kan fira henne eftersom hon då har fyllt år:)
  • Fredag: Studiedag! Ska göra synundersökning och sen åka till Hugo som fyller hela 1 år och säga grattis.
  • Lördag: Då är det Kultur dag & natt, vilket innebär att vi ska uppträda på Jönköpings teater på kvällen. Dels med Anonym, och dels med en av våra jazzgrupper från Medborgarskolan. Kul jul!
  • Söndag: Mja, va brukar dom flesta söndagar gå ut på? Precis, ingenting.

Nehej, nu ska jag gå och äta nåt, och sen se om det är något bra på tv. Är på tv-humör idag, det brukar jag typ aldrig vara!

Puss och kram
/ Sofia


Tjejkväll

Ja igårkväll då så var det tjejkväll hos catte. Det var trevligt, vi lagade tacos och satt o tjötade (jag kände typ ingen men de gick väl ganska bra iaf). Sen efter ett tag så antar jag att alla tröttnar på att bara va tjejer så då kommer några bilar som vi hänger med i resten av kvällen. Helt okej kväll :)

Hos catte, på andra bilden är det jag och conne, min fjolla :)


Haha sen bil ja :P

Påtal om bil så va jag just ute och körde själv. det är så jävla läskigt. Haha pinsamt men de tycker jag faktiskt. Men jag åkte på en riktig gata idag, 50km/h. hmm. Ja som sagt mycket otäckt xD
Nu ska jag väl försöka orka göra min svenskaläxa och sen ska jag o fia träna var det tänkt. kanske också hinner me att kolla på en innebandymatch med viktoria. aja
Puss och Kram
/elin

Det blev allt lite shopping på stan



Köpte bland annat denna tröjan,and I lööööve it! :)
/ Sofia


Höstmarknad

Uppträdde idag på jönköpings höstmarknad, det va kuul :D första gången va de mycket rolig publik och andra gången hade vi mycket plats att dansa på :P Jag tänkte mest  bara slänga upp några bilder från dagen.


Först jag och maria, sen viktoria och sofia, sen jag ego :P och sist jag och viktoria i en läskig gång i en läskig hydda ^^


Så dansade vi ju också såklart :P jag gillar våran nya höstoutfit :D


Det blir alltid så konstiga kort när man tar på dans eller hur? aja här är ju ett ganska normalt kort på oss alla tre :P
Jag, Jonathan och Maria


Jag gillar det här kortet :D

Nu ska jag snart äta mat är svinhungrig! Sen ikväll ska jag hem till catte på tjejkväll, mys :D
Puss och kram
/Elin

Rise and shine!

Godmorgon!

Alltså, det är faktiskt roligt det här med att blogga! Så roligt så det är det första jag gör (eller aa efter att ha ätit frukost såklart) såhär på lördagsmorgonen;) Råkade vakna halv sju, jag som hade tänkt att sova länge idag. Sova länge för mej innebär dock att sova till typ nio, men i alla fall.
Idag ska jag ner till stan en sväng. Tänke kolla på när Elin och Maria uppträder med Jonathan, sen ska jag och Elin kolla in höstmarknanden som är på stan idag. Det är alltid mys med höstmarknad!
Sen ikväller åker jag ut till min kära syster, och stannar där över natten. Det va längesen jag sov över hos henne nu, saknar det faktiskt:)

Egentligen hade jag inget viktigt att skriva, hade mest bara lust att skriva lite. Så det här blev ett ganska meningslöst inlägg, men sånna kan ju behövas ibland dom också!


Puss och kram
/Sofia

Fredag?

Idag har det inte känts som en fredag det minsta. Men det är det ju och det betyder att nu är det helg :D (ganska ovärt med helg när man bara sitter hemma men det behövs väl ibland det också).

Dagen började med samling 8.00 på skolgården, vi skulle nämligen iväg med ekobussen ^^ (jag och sofia är inte några skogsmänniskor!) (jag måste sluta göra paranteser hela tiden). Iallafall. Det kändes faktiskt inte så hemskt ändå för jag kände mej så fin i min systers rosa gummistövlar som jag hade fått låna :D Sen kollade vi på lövskog, barrskog och urskog men de skiter väl ni fullständigt i ;P (det gjorde iallafall jag). Dagen i helhet hmm jag och sofia har ju alltid kul tillsammans men jag tycker de kunde varit mycket mera fikapaus och mycket mindre skogsvandring.


Haha min "dagens outfit" är den inte vacker? pricken över i:et är den gröna vackra tröjan lånad från ekobussen ^^ men visst ser jag engagerad ut?

Fias dagens :P hon lyckas ju tillochmed se cool ut :O (och väldigt hurtig)

Direkt när vi kom hem vandrade vi ner till stan för vi skulle shoppa med jonathan. (Jonathan Fagerlund är en artist som vi dansar för) Vi hittade en lila tröja från b-young med jättesnygg rygg-u-ringning, en typ lila-gul sjal, armband och knästrumpor. Imån ska vi uppträda på Jönköpings höstmarknad klockan 13.00 (då är dock inte sofia med) och lägger väl upp bilder på det sen.

Direkt efter det (lägg märke till att vi fortfarande är jätteofräsha efter ekobussen) så var det möte med en repetoargrupp som är nystartad på medborgarskolan och som det var uttagningar till förra veckan. Där fick vi jättegoda discokakor (kärleksmums).

Sen fick jag äntligen åka hem! Har inte gjort så mycket efter det, jag och syster tog en sväng i mc-donalds drive in vilket var mysigt :D sen kollade vi lite på austin powers och den var oväntat svinkul! Nu ska jag hitta på nått.

Puss och kram
/Elin

Hej blogg!

Jahopp, så va det dags för mej och Elin att skaffa blogg!
Det här kommer bli en det-här-har-jag-gjort-idag-blogg, eller en jag-måste-dela-med-mej-av-djupa-tankar-blogg, eller en jag-har-hittat-ett-asbra-youtubeklipp-som-jag-vill-dela-med-mej-av-blogg. Ja, ni fattar. Den kommer helt enkelt handla om det mesta!
Mhm, så kanske man ska ta och presentera sej lite också?
Jag har alltid tyckt det är så svårt att presentera sej, vad ska man säga liksom, vad vill folk veta? Men ja jag heter i alla fall Sofia, men kallas logiskt nog för Fia av dom flesta. Jag älskar dans. Jag älskar dans. Jag älskar dans. Jag skulle kunna dansa typ jämt! Men riktigt sååå mycket dans blir det inte, men 7-8 danspass i veckan blir det allt.Mest dansas det jazz , balett och modernt, men även lite afro, orientaliskt och street i skolan. Andra saker som mitt liv går ut på är såklart att umgås med mina små kamrater, pussa på mina systersöner och lyssna på bra musik. Och bra musik enligt mej är sånt som Muse, Snook, N.E.R.D, Brick and lace, Coldplay och all bra dansvänlig musik som man blir glad av. Jag har tänkt på det, va  mycket musiken gör egentligen. Jag menar tänk en hel dag utan musik, det vore så...tyst!
Såå, det där va en snabb presentation av lilla mej, finns ju en hel del mer att skriva, men det tar vi sen. Så ni måste ju fortsätta läsa!;)

Puss och kram

Tjoho :D

Jaa, nu har jag och sofia skaffat oss en blogg :) Om det nu skulle vara någon som inte känner oss som har hittat hit kan jag ju göra en snabb presentation om mig själv.
Jag heter Elin, är 17 och bor i Jönköping. Mitt liv består av dans, dans, dans och att umgås med vänner typ. Tre stycken dans står för skola, jobb och fritid ;) Jag dansar mest jazzdans men även modernt och balett (och i skolan provar vi på det mesta)
Sen kommer ju den stora frågan också, varför just jag ska skriva blogg. Jag känner att det kan va kul att ha nånstans där jag kan skriva ner alla mina tankar och idéer.. och så är ju mitt och Sofias liv så otroligt spännande också så varför skulle vi inte dela med oss av det ;)
Vet inte riktigt vad man kan skriva mer i en sån här presentation så slutar väl helt enkelt :)
Puss och kram
/Elin


RSS 2.0